YERİNDE YEMEK ÜRETİMİ HİZMETİ

Yerinde Yemek Üretimi Hizmeti nedir?
Yerinde yemek üretimi, verimlilik ve karlılığı ön planda tutan özel ve resmi kurum ve işyerlerinin kendi işlerine odaklanması amacıyla asli faaliyet alanları dışında olan yemek yapma ve dağıtım işinin dışarıdan destek alarak, profesyonel firmalar aracılığı ile çözülmesidir.
Yemeğin hazırlanması, pişirilmesi ve sunumuna kadar tüm işler Kalbim Yemek Hizmetleri sorumluluğunda, kendi mutfağınızda gerçekleştirilmektedir.

Yerinde Yemek Üretimi hizmetini kimlere sunulabilir?
Firmamız Kalbim Yemek tarafından bu hizmetin sunulabilmesi için, ilgili kurum, kuruluş ve işyerlerinin kendi bünyesinde mutfak ve yemekhane bölümlerinin bulunması gerekmektedir. Bünyesinde mutfak bulunmayan firmalara taşımalı yemek (Tabldot) hizmeti vermekteyiz.
Yerinde Yemek Üretme hizmetinin kapsamı:
Kendi bünyesinde mutfağı bulunan firmalara yemeklerin hazırlanması için gerekli olan yaş ve kuru gıdaların tedarik edilmesi, ulaştırılması, temizlenmesi, hazırlanması, pişirilmesi, sunumlarının veya dağıtımlarının yapılması ve son olarak bulaşıkların yıkanması için Aşçı, Aşçı yardımcıları, garson ve temizlik personeli görevlendirilmektedir.

Proje Mühendislerimiz, müşterilerimizin mutfak ve yemekhanesinin dezenfeksiyonu ve haşere kontrolü gibi konularla ilgili gerekli ön çalışmaları yapmaktadır. Sunulan aylık menülerde, günlere göre yemek dağıtımından, porsiyon miktarının belirlenmesine kadar her aşamada uzman personellerimiz kalite standartlarına uygun biçimde gerekli düzenlemeleri yapmaktadır.
Kalbim Yemek, personelinize / işçilerinize ihtiyaç duydukları çeşit ve kaloride yemekler sağlar, çalışma başarısının ve randımanının istediğiniz düzeyde olmasına yardım eder. Hizmet sunduğumuz noktalara; hijyen, zengin içerikli menüler, sıcak ve leziz olması gibi noktalara dikkat ederek yemek hizmeti sunuyoruz. Biz bu anlayış doğrultusunda müşterilerimizin taleplerini hızlı ve doğru bir şekilde karşılıyor, kullandığımız ürünleri ve lezzetleri daha çok geliştirerek siz müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz
Görevlendirilecek personel sayısı, hizmeti alacak ilgili kurum veya firmanın personel sayısı yada yemek yiyecek personel sayısı ile alakalıdır.
Yerinde Yemek Üretimi Hizmeti
Kalbim Yemek Hizmetleri üretim tesisimizde, taşıma yemek, yerinde üretim ve outside organizasyon hizmetlerinin hepsinde TSE, ISO 9001:2008 belgelerinin gereklerine uygun olarak hizmet verilmektedir.
Birbirinden lezzetli menüler ile
Yerinde Yemek Üretimi için Hemen bizi arayıp teklif alın!
