KURUMSAL BİLGİLERİMİZ

Firmamız Kalbim Yemek Hizmetleri, 1500 kişilik kapasiteye sahip mutfağı ile başta Kayseri olmak üzere Nevşehir, Sivas, Yozgat ve Niğde gibi civar illerdeki toplu yemek organizasyonu ihtiyacını karşılamak amacıyla 2005 yılında Erdal AKPINAR ve Kader AKPINAR tarafından kuruldu.
Günümüzde;1600 m2'lik büyük bir alanda, 5000 kişilik yemek kapasitesine sahip TSE normlarındaki modern yemek fabrikası ile ISO-9001, ISO 22000 ve ISO 14001 standartlarına uygun, gıda mühendisleri denetiminde, tecrübeli personelleri tarafından hazırlanan geniş ürün portföyü ve bunları müşterilerine ulaştıran büyük araç filosu ile her geçen gün müşteri portföyünü genişleterek çalışmalarına devam etmektedir.
Amacımız; hak ettiğiniz en iyi yemeği ve en iyi hizmeti, olabilecek en uygun fiyatlara sunarak, müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutmaktadır.
